Για την ομαδική γυμναστική των αθλούμενων μας έχουμε δημιουργήσει μία σάλα 120 τετραγωνικών μέτρων, επαρκώς αεριζόμενη και κλιματιζόμενη, από ειδικό αντικραδασμικό παρκέ για την αποφυγή τραυματισμών και καταπόνησης των αρθρώσεων.

Λειτουργική προπόνηση ονομάζουμε τις ασκήσεις αυτές που εκπαιδεύουν και προπονούν κινήσεις που είναι απαραίτητες για την δραστηριότητα το ατόμου

σε συνδυασμό με προπονητικές παραμέτρους που εξυπηρετούν τις καθημερινές δραστηριότητες.

Το αποτέλεσμα της λειτουργικής προπόνησης, είναι η βελτίωση της ευκινησίας, των αντανακλαστικών, της σταθεροποίησης, της ταχύτητας και της δύναμης αντίδρασης, όπου το σώμα έχει τη δυνατότητα να αντισταθμίσει τις αλλαγές στο κέντρο βάρους, για να μπορεί να κινηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά, καθώς και η μείωση του σωματικού βάρους.

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται είτε με αντιστάσεις είτε με λειτουργικό εξοπλισμό (μπάλες, ιμάντες αιώρησης κ.α.) είτε μόνο με το σωματικό βάρος.

Ρωτήστε μας, να σας συμβουλέψουμε για το πιο πρόγραμμα ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωσή σας.

Έχουμε όλα τα είδη σύγχρονης αλλά και παραδοσιακής γυμναστικής που έχουν σαν στόχο το αδυνάτισμα, την σύσφιξη, την ευλυγισία, την βελτίωση της φυσικής κατάστασης αλλά και την ψυχική ευεξία. H γκάμα των προγραμμάτων μας είναι επιλεγμένη και ανανεώνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να γυμναστούν από τον τελείως αρχάριο έως και τον πιο προχωρημένο αθλούμενο.