Για την ομαδική γυμναστική των αθλούμενων μας έχουμε δημιουργήσει μία σάλα 120 τετραγωνικών μέτρων, επαρκώς αεριζόμενη και κλιματιζόμενη, από ειδικό αντικραδασμικό παρκέ για την αποφυγή τραυματισμών και καταπόνησης των αρθρώσεων.

Το aerobic είναι μια μορφή οργανωμένης άσκησης που εκτελείται με το ρυθμό της μουσικής.

Έχει στόχο την αύξηση του καρδιακού παλμού με τη χρήση κινήσεων του σώματος και μελών του σώματος αυξάνοντας τις ανάγκες του οργανισμού σε οξυγόνο για αρκετά μεγάλη χρονική διάρκεια.

Με τη βοήθεια της μουσικής και των χορευτικών κινήσεων καθώς και με τις γυμναστικές ασκήσεις που βοηθούν στη βελτίωση της υγείας, δημιουργείται μια ευχάριστη ατμόσφαιρα την ώρα της άσκησης, που επιφέρει ψυχική και σωματική διέγερση.

Βοηθάει πάρα πολύ στο αδυνάτισμα, στη μείωση του λίπους και σύσφιξη, χαρίζοντάς μας ένα όμορφο και καλλίγραμμο σώμα. Συμβάλει αποτελεσματικά στην αύξηση της Φυσικής μας κατάστασης, στην ευκαμψία και την ενδυνάμωση των μυών, δημιουργώντας μας ψυχική ευεξία, αποβάλλοντας το άγχος και το στρες της καθημερινότητας.

Έχουμε δημιουργήσει ένα πρόγραμμα ομαδικής γυμναστικής με διαφορετικά επίπεδα έντασης, έτσι ώστε να μπορούν να αθλούνται όλοι, από τον πιο αρχάριο έως τον αθλητή με πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Ρωτήστε μας, να σας συμβουλέψουμε για το πιο πρόγραμμα ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωσή σας.

Έχουμε όλα τα είδη σύγχρονης αλλά και παραδοσιακής γυμναστικής που έχουν σαν στόχο το αδυνάτισμα, την σύσφιξη, την ευλυγισία, την βελτίωση της φυσικής κατάστασης αλλά και την ψυχική ευεξία. H γκάμα των προγραμμάτων μας είναι επιλεγμένη και ανανεώνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να γυμναστούν από τον τελείως αρχάριο έως και τον πιο προχωρημένο αθλούμενο.