Για την ομαδική γυμναστική των αθλούμενων μας έχουμε δημιουργήσει μία σάλα 120 τετραγωνικών μέτρων, επαρκώς αεριζόμενη και κλιματιζόμενη, από ειδικό αντικραδασμικό παρκέ για την αποφυγή τραυματισμών και καταπόνησης των αρθρώσεων.

Το Bodypower είναι ένας γρήγορος τρόπος να γραμμώσετε το σώμα σας και να χάσετε λίπος.

Είναι η άσκηση τόνωσης και συντήρησης με βάρη και είναι για όλους όσους θέλουν να προσθέσουν προπόνηση ενδυνάμωσης στην αερόβια τους εκγύμναση.

Η απλότητα της τάξης κάνει το Bodypower ένα πολύ καλό σημείο έναρξης για ανάπτυξη δύναμης και αυτοπεποίθησης. Η σωστή μουσική και η ανάλογη χορογραφία οδηγούν αυτήν την μονόωρη εκγύμναση.

Θα χρησιμοποιήσετε μια ειδική μπάρα και διάφορα βάρη που το Γυμναστήριο μας, σας παρέχει.

Αν είστε αρχάριος ή αν είστε εκτός φόρμας, πρέπει να ξεκινήσετε με ελαφρά βάρη. Μετά από μερικά μαθήματα θα μπορείτε να αναγνωρίζετε από μόνοι σας ποια είναι τα κατάλληλα βάρη για εσάς.

Αν δεν είστε σίγουροι ρωτήστε τον εκπαιδευτή σας.

Ρωτήστε μας, να σας συμβουλέψουμε για το πιο πρόγραμμα ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωσή σας.

Έχουμε όλα τα είδη σύγχρονης αλλά και παραδοσιακής γυμναστικής που έχουν σαν στόχο το αδυνάτισμα, την σύσφιξη, την ευλυγισία, την βελτίωση της φυσικής κατάστασης αλλά και την ψυχική ευεξία. H γκάμα των προγραμμάτων μας είναι επιλεγμένη και ανανεώνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να γυμναστούν από τον τελείως αρχάριο έως και τον πιο προχωρημένο αθλούμενο.